Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Boost xp, czy się opłaca i jak szybko wbije z 27 do 30 :)

xl3eer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam 575 rp i zastanawiam się nad kupnem boosta xp na 10w/7dni i teraz tak mam 27lv(1263/2613) i chciał bym szybko wbić 30. W ile gier/jaki czas wbije ten 30? Zawsze moge kupić na 30 gier i 1 dzień więc mówcie. Jeśli nie opłaca się waszym zdaniem bo boosty pomogą mi wbić lvl 2 dni wczesniej niż bez boostow to dajcie znac za pomoc like

2e4ezhz.png

Opublikowano

Ja kupiłem XP Boosta na 3 dni, wtedy miałem 26 level nowy ( w okolicy 0 XP ) i wbiłem 30 level w weekend, zagrasz z 30/40 gier i Ci wbije, za mecz 150/240 XP.

Opublikowano

Ja kupiłem XP Boosta na 3 dni, wtedy miałem 26 level nowy ( w okolicy 0 XP ) i wbiłem 30 level w weekend, zagrasz z 30/40 gier i Ci wbije, za mecz 150/240 XP.

30/40 gier? a wiesz jak swiat wygląda?

metinsygnaturkafr6.png

LCPGM

Opublikowano

30/40 gier? a wiesz jak swiat wygląda?

30/40 gier to ja zrobię w weekend, pouczę się, odrobię pracę domową i jeszcze z kolegami wyjdę :)

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

1 dzień jak nie masz życia ludzie czy wy na prawdę myślicie trochę ?

jak można rozegrać 30 meczy w ciągu dnia? powiedzmy że jeden mecz będzie trwał 40 min

30 x 40 = 1200

60 * 1200 = 20 g

Czyli ja nie wiem jak ktoś może spędzić 20 g przed komputerem jeżeli można zaliczyć spanie do powiedzmy 6 rano i tak będzie zmęczony i pójdzie max spać o 2.

to i tak nie wychodzi ci 20 g tak więć przesztancie gadać głupoty bo aż móźg boli

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Panie UP, kto ci ku*wa napisał że 30 gier w 1 dzien? bynajmniej ja napisałem 30/40 w 2 dni, i do pana LCPGM, wiem ile gier trzeba bo sam wbijałem, więc mnie nie pouczaj. ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...